Forza artist & records - MusicForce - Forzarec


SIM'RAN
meer dan een "geschenk van boven"

De zussen Krystle en Imgracia Nunnely vormen samen met Lysa Schenkers de drie leden van de sensationele nieuwe R & B / Popgroep 'SIM’RAN'.

Alle drie de meiden zijn geboren in Paramaribo en verhuisden al op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Amsterdam, waar zij opgroeiden en elkaar leerde kennen op de middelbare school.

Krystle, Imgracia en Lysa, zijn al jaren goede vriendinnen en zingen vanaf hun elfde jaar. Dat deden ze vroeger samen met Symone het vierde lid van de toenmalige groep “Specious”.

Ze schreven zich in voor een talentenjacht van hun kerk en vanaf dat moment was hun eerste overwinning een feit. Gesteund door dit succes namen ze deel aan diverse talentenjachten waar ze meestal met de eerste prijs er van door gingen. Het was daarom pijnlijk nieuws toen Symone in 2007 de groep ging verlaten om zich geheel aan haar studie te wijden. Lysa, Imgracia en Krystle besloten ondanks deze tegenvaller om de groep en hun droom in leven te houden maar dan onder een nieuwe naam. Ze zochten het hele internet af naar een unieke naam en vonden deze, toen ze de naam SIM’RAN tegenkwamen, de Hindoestaanse vertaling voor "geschenk van boven".

In 2010 besloot SIM’RAN mee te doen aan Holland’s Got Talent en haalde daarmee, onder het oog van miljoenen kijkers, de liveshows. De juryleden waren erg onder de indruk van de prestaties van de groep maar tot bijna ieders verbazing haalde ze niet de finale. Deze ervaring maakte de groep sterker en nog meer vastberaden om haar ultieme doel te verwezelijken.

In 2011 kregen ze opnieuw een kans en deden ze, met een rugzak vol ervaring, mee aan het zeer populaire TV programma The X-Factor. Dit keer haalde ze de halve finales, wat leidde tot een stroom aan aanvragen voor optredens.

Op dit moment is de groep bezig om samen met een driekoppig schrijverscollectief nummers te schrijven voor het eerste album, waarvan dit jaar als voorproef twee singles het levenslicht zullen zien. De eerste single “Tomorrow is another day” wat tevens de titelsong is van de docu-soap “De Vierling” welke vanaf 10 september 2012 elke dag op Net5 op prime-time wordt uitgezonden, zal op 17 september gereleased worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top