Forza artist & records - MusicForce - Forzarec

 
Re-Play - De succestory

Re-Play komt uit Rotterdam en bestaat uit de zangers Alwin Burke, Henk Waarde en Sam de Wit en is een groep die al jaren het gezicht in Nederland bepaald van de Nederlandstalige R&B muziek. In de loop van de jaren is de groep ook weer Engelstalige nummers gaan zingen en bij voorkeur nummers die de sfeer oproepen uit de tijd van de 70er jaren.

Hun grootste hits waren over het algemeen ballads, waardoor de indruk zou kunnen ontstaan dat een optreden van Re-Play misschien alleen romantisch zou zijn. Niets is echter minder waar. Door toevoeging van een aantal eigen up-tempo hits, gecombineerd met een aantal swingende medleys van wereldtoppers als Kool and the Gang, Four Tops, Tavares, etc. gaat het dak er altijd af.

De ervaring, die de groep in de laatste vijf jaar opgedaan tijdens hun succesvolle theaterconcerten, heeft Re-Play nog allrounder gemaakt. Ze scoorden zelf 8 top 40 hits, behaalden met hun debuutalbum binnen twee weken de Top 10 en kregen vier keer op rij een TMF Dutch Award, waren goed voor een platina album samen met zanger Gordon en een gouden plaat voor het eigen album “Schaakmat”. Ze stonden in voorprogramma’s van o.a. Lionell Richie, Destiny’s Child en speelden op eigen kracht de Heineken Music Hall  in Amsterdam met 5.500 toeschouwers vol.

De Re-Play mannen zijn gezegend met fantastische stemmen en weten als geen ander hoe ze op een hitgevoelige manier moderne muziek moeten combineren met Nederlandstalige teksten. Ook volgend seizoen is Re-Play te horen en te zien in een groot aantal Nederlandse theaters en uiteraard overal “where the party is”. 


"Kijk om heen"

 

"Ala Day - Ik leef alleen voor jou"


"Never nooit meer" 

"Voelt zo goed"

 

 

Top